Welkom

Nieuws!

Wat ben ik trots op mijn boek “Andere Koek”. In het boek deel ik mijn ervaringen over het decoreren van koekjes met royal icing. Aan de hand van duidelijke stappenplannen en afbeeldingen kun je zelf leren om de meeste prachtige koekjes te versieren.

De eerste reacties op het boek zijn gelukkig ook positief:

Mirjam: Het resultaat is echt verbluffend! Echt een pracht boek vol inspiratie!! Prachtige foto’s maar ook echt veel goede tips en info.

Lisette: Echt een heel compleet boek, zeker voor de beginnende koekenbakker.

Karla: Prachtig en van deze tijd!

Het boek is vanaf nu te bestellen via:
http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/roos-bakt

 

Wil je niet zelf aan de slag gaan maar wel mooie koekjes serveren bij welke gelegenheid dan ook? Dat kan ook!

Roos Bakt andere koek op bestelling!
LET OP! Momenteel is mijn agenda tot aan de zomervakantie al behoorlijk vol. Wees dus tijdig met het doorgeven van je bestelling.

Roos bakt en decoreert persoonlijke en unieke koekjes, taarten en cupcakes voor iedere gelegenheid.
Dit kan zijn voor traktatie bij bijvoorbeeld geboorte, bruiloft, verjaardag of als uw bedrijf iets te vieren heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Naast het maken van bestellingen geef ik ook workshops door heel het land.
De bestellingen worden gemaakt in mijn atelier in Leiden. Bestellingen kunnen hier worden opgehaald. Woon je verder weg dan kan de bestelling per pakketpost verstuurd worden. Dit is alleen mogelijk voor koekjes.
Op deze website kun je een kleine impressie vinden van wat ik maak. Voor meer inspiratie nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn facebookpagina http://www.facebook.com/roosbakt of door te klikken op 1 van de onderstaande afbeeldingen waarmee je naar mijn instagrampagina gaat.