Mijn naam is Rosan Bakker, ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Marcel en samen genieten we volop van zoon Fedde (2010) en dochter Noortje (2012).

In de familielijn van zowel mijn vader als mijn moeder zitten echte bakkers. Er zal dan ook iets in mijn genenpakket zitten waardoor mijn liefde voor zoetigheden aangeboren is en waardoor ik het al mijn hele leven leuk vind om mensen te verrassen met zoetigheden.
Als klein meisje bracht ik op zondagochtend mijn ouders een ontbijtje op bed dat bestond uit biscuitjes versiert met suiker. In mijn twintiger jaren bakte ik regelmatig taart, cake en koekjes maar ik kreeg de smaak echt goed te pakken rondom de eerste verjaardag van mijn zoon. Ik moest en ik zou een mooie taart voor hem maken.
Van het één kwam het ander en inmiddels bak en decoreer ik op bestelling en draag ik mijn opgedane kennis over tijdens workshops.

Ik vind het ontzettend leuk en een hele eer dat ik keer op keer gevraagd wordt om koekjes of taart voor iemand te bakken.
Ik hoop dat ik dit nog heel lang mag blijven doen!